El Girona venç sense Migue i amb Benja suplent


  • Comparteix:

El santcugatenc Benja no va poder marcar cap gol

El santcugatenc Benja no va poder marcar cap gol

El Girona, club en el que militen els santcugatencs Migue i Benja, venç (0-2) el Reus en el quart partit de preparació pel nou curs futbolístic que començarà en poques setmanes. Els gironins van completar un bon partit contra un Reus que enguany jugarà a Segona B, i Raül Agné segueix treballant per cohesionar una plantilla que ha fet fins a deu noves incorporacions, després del darrer fitxatge de l'exespanyolista David Garcia.

Malgrat la victòria del seu equip, els santcugatencs Migue i Benja no han estat ni molt menys determinants pel triomf del Girona. Migue no va saltar al terreny de joc i el davanter Benja va sortir des de la banqueta, tot i no participar en cap dels dos gols. Ion Vélez, nou fitxatge, i Jandro van ser els golejadors d'un partit que és l'últim abans que els d'Agné tinguin el primer matx realment complicat de la temporada. Els gironins lluitaran contra el Barça el proper dilluns per un lloc a la final de l'edició 2010-2011 de la Copa Catalunya, en un partit que es jugarà al Nou Estadi de Tarragona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.