Arrenca la Tercera Divisió amb dos santcugatencs


  • Comparteix:

L'Espanyol B debutarà davant el Castelldefels

L'Espanyol B debutarà davant el Castelldefels

Els tres conjunts que militen a la Tercera Divisió i tenen representació santcugatenca comencen aquest diumenge el campionat de lliga. D'una banda, el Rubí, amb Toni Rodríguez, a les seves files rep el Gavà. De l'altra, l'Espanyol B, amb Hans Shonhoffer com a segon tècnic, visita el Castelldefels, i el Masnou, de Txema Buenache, rep l'Olot.

Tots tres conjunts han estat fent diversos partits de pretemporada durant els últims dies. Aquest diumenge, però, comencen la competició oficial. El santcugatenc Hans Shonhoffer debutarà com a segon tècnic de l'Espanyol B davant el Castelldefels a les dotze del migdia.

D'altra banda, el Rubí, amb Toni Rodríguez entre les seves files, començarà la competició oficial rebent el Gavà. El partit serà a les sis de la tarda.

Finalment, el Masnou, amb Txema Buenache a les seves files, debutarà davant l'Olot a les dotze del migdia. El conjunt del Maresme començarà la competició davant un recent arribat a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.