El primer equip de la Penya Blaugrana inicia la pretemporada


  • Comparteix:

El primer equip de la Penya Blaugrana torna als entrenaments

El primer equip de la Penya Blaugrana torna als entrenaments

El primer equip de la Penya Blaugrana Sant Cugat inicia la pretemporada aquest dilluns a la ZEM de Can Magí. El nou tècnic de l'equip, Paco Pareja, es marca com a objectiu intentar integrar el conjunt amater a la filosofia del club. Els blaugranes jugaran a Quarta Catalana en una competició que s'iniciarà el 24 de setembre.

Paco Pareja s'ha convertit en el nou entrenador del primer equip de la Penya Blaugrana Sant Cugat i compaginarà la tasca de tècnic amb la de coordinador de l'escola base, Pareja confia a aconseguir un projecte de futbol homogeni en totes les categories. El nou entrenador arriba al conjunt amater del club blaugrana amb les coses molt clares. Esportivament els objectius són fer-ho el millor possible per tal que els jugadors puguin millorar.



Paco Pareja

L'objectiu és anar posant nois que surtin de casa nostra. A més la idea és integrar el conjunt a la filosofia del club, amb el mateix comportament i els mateixos valors.



La Penya Blaugrana començarà la lliga el 24 de setembre i fins aquella data disputarà un partit amistós cada setmana. La resta d'equips de l'entitat blaugrana començaran la pretemporada dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.