El Junior amplia la plantilla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior FC ha fitxat dos jugadors per a la nova temporada. Oriol Argemí, jugador polivalent que pot ocupar diverses zones del camp, i Pau Miralles, mig centre defensiu, són les dues noves incorporacions del club blau-i-negre.

El tècnic del Junior FC, ja explicava a Cugat.cat que l'objectiu principal d'aquesta temporada, a banda del rodatge de l'equip, era acabar de trobar els jugadors que faltaven per completar la plantilla.

Després de diversos partits amistosos disputats, el tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, ha explicat a Cugat.cat que el club ha fitxat dos jugadors més. D'una banda Jordi Argemí, un jugador que ve del Sabadell i que pot jugar en diverses posicions, com de central i al mig del camp. D'altra banda, el nou jugador blau-i-negre serà Pau Miralles, provinent del Sant Llorenç i que juga com a mig centre defensiu. Puig analitza els dos jugadors.

Francesc Puig

L'Oriol pot jugar en diverses posicions i és jove, fort i ràpid. Ahir vam decidir que el Pau també el fitxarem. Juga de mig centre defensiu.



Aquestes dues incorporacions se sumen als fitxatges d'Oscar Vega, que ja va vestir de blau-i-negre a finals de la temporada passada, i el porter José Ortega, que prové del Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.