Els tres representants santcugatencs ja coneixen els seus rivals a la Copa del Rei de futbol


  • Comparteix:

Mala sort per Maestro a la Copa

Mala sort per Maestro a la Copa

L'Alcoià de Fernando Maestro visitarà la Corunya per jugar amb el Deportivo, l'Eibar de Gabri jugarà a casa amb la Ponferradina i l'Hospitalet dirigit per Jordi Vinyals jugarà a Llagostera en l'enfrontament entre els dos únics equips catalans. Aquests han estat els emparellaments amb representants santcugatencs de la tercera ronda de la Copa del Rei que es disputarà el 12 d'octubre.

El porter santcugatenc Fernando Maestro ha estat el més desafortunat en el resultat de la Copa del Rei. Maestro jugarà amb l'Alcoià a la Corunya davant un dels equips més forts del sorteig, abans que hi entrin els conjunts de Primera Divisió. Més sort ha tingut l'Eibar de Gabri que jugarà amb la Ponferradina, del mateix grup de la Segona Divisió B. El tècnic resident a M;ira-sol, Jordi Vinyals, visitarà el camp del Llagostera intentant trencar el sorprenent debut a la Copa dels gironins, que compten els seus dos partits per victòria. Serà el derbi entre els dos únics representants catalans a la competició.

El partits es disputen el segons dimecres d'octubre en jornada única.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.