L'Alcoià suma un punt d'or i el Girona perd en el temps afegit

Imatge d'arxiu

El Girona amb els santcugatencs Benja i Migue a l'onze titular perd (1-0) contra el Numancia al camp de Los Pajaritos. De la seva banda l'Alcoià de Fernando Maestro empata a tres (3-3) a domicili contra l'Osca en un matx on els alacantins sempre han anat per darrera al marcador.

Un gol en el minut 92 del migcampista del Numancia Julio Álvarez ha condemnat a una nova derrota al Girona de Raül Agné. El gironins han sortit amb Migue a l'eix de la defensa i Benja a la punta d'atac. El davanter santcugatenc ha tingut alguna ocasió per avançar el seu equip abans de ser substituït en el minut 70 per Ion Velez. Amb aquesta derrota els gironins se situen a zona de descens amb dos punts.

La mateixa puntuació és la que té l'Alcoià de Fernando Maestro, que no ha pogut evitar els tres gols que ha rebut el seu equip a El Alcoraz d'Osca. El matx ha arribat al descans amb un empat a dos (2-2) després que l'Alcoià hagi neutralitzat un marcador en contra de 2 a 0. En el segon temps els aragonesos s'han tornat ha avançar, però l'equip de Maestro ha marcat de nou i ha deixat el marcador final en empat. Un punt que deixa l'Alcoià molt a prop dels llocs de descens.