Santasusagna (SCE): 'L'acte de presentació dels equips vol fomentar els valors de l'esport'


  • Comparteix:

Darrera presentació dels equips del SantCu

Darrera presentació dels equips del SantCu

Més de 500 jugadors i jugadores del Sant Cugat Esport es presenten aquest divendres davant la seva afició en un espectacle ple de llum i so. El president del club, Llorenç Santasusagna, destaca que la presentació vol potenciar els valors de l'esport. L'acte estarà presidit pel secretari general de l'Esport, Iván Tibau, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de l'ONG Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado.

Inici de temporada i el Sant Cugat Esport presentarà tots els equips per a la nova campanya. L'acte manté la seva vessant solidària amb l'entrega de material esportiu a l'ONG Esport Solidari Internacional, el lliurament del guardó al personatge SantCu 2010 i moltes altres sorpreses. El president del club, Llorenç Santasusagna, destaca que la presentació vol potenciar els valors de l'esport.

Llorenç Santasusagna

Apostem per aquest format per cinquè any. Els nois són els grans protagonistes d'aquest dia.





L'acte s'iniciarà a les dos quarts de nou del vespre, però els jugadors estan convocats a les vuit i estarà presidit pel secretari general de l'Esport, Iván Tibau, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de l'ONG Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.