El Sant Cugat Esport venç al camp del líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport guanya al camp del Moja (0-2) a la desena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Després d'un primer temps molt igualat en què els santcugatencs s'han avançat amb un gol en pròpia porta del Moja, en el segon els vermell-i-negres han dominat i han sentenciat amb un gol de Djailson.

El conjunt d'Olèrdola continua líder tot i la derrota davant els santcugatencs. El primer temps no ha tingut un dominador clar i tots dos equips han tingut ocasions per marcar. En el minut 34 els vermell-i-negres han obert el marcador amb un gol en pròpia porta del Moja després d'una centrada d'Albert Serrat. El gol ha donat tranquil·litat al conjunt de José Luis Duque que en el segon temps ha controlat més el partit. En el minut 70, el davanter del Sant Cugat Esport Djailson ha fet el segon gol del partit, i sisè en el seu compte particular aquesta temporada.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, valora la victòria en un camp molt complicat com és el del Moja.

José Luis Duque

Hem estat molt bé i fins i tot amb el marcador a favor hem continuat buscant la porteria rival.



La següent jornada els santcugatencs reben la visita del Begues, que com el SantCu està situat a la part alta de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.