Un Junior amb deu remunta per aconseguir el primer triomf a casa

Futbol

Publicat el 3/des/11 per Axel Camarasa

El Junior s'ha imposat a les adversitats per derrotar el Farners (2-1) i aconseguir la segona victòria consecutiva de la temporada, la primera com a local. Malgrat encaixar un gol al minut 5 de partit i jugar amb un home menys durant gairebé una hora, els santcugatencs han capgirat el marcador amb dues dianes de Manolo.

El primer xut a porteria del Farners ha acabat al fons de la xarxa. Al Junior encara se li ha complicat més el partit quan en una sortida del porter Ortega fora de l'àrea ha tocat la pilota amb les mans i ha estat expulsat. El Farners jugava a plaer, controlava el partit i gaudia d'ocasions de gol, mentre els santcugatencs limitaven a defensar-se i cercar sort en algun contraatac. Els conjunt visitant no ha estat capaç de sentenciar i a la represa el Junior ha demostrat que es vol aferrar a la Primera Catalana. Al minut 52, Manolo ha caçat una pilota a l'àrea per igualar el partit amb un gol que ha dedicat al lesionat Barceló. Dos minuts més tard, novament Manolo, ha fet un acte de fe lluitant una pilota sense perill i ha provocat l'errada del porter rival, que l'ha deixat tot sol per empènyer la pilota i consumar la remuntada. L'autor dels dos gols explica que es mereixien el triomf.

Manolo Rodríguez

Aquest equip és increïble. Ens mereixem aquesta victòria.

Els 35 minuts restants han estat un assetjament constant del Farners, que ha portat perill sobretot per alt. Però la bona defensa del Junior i un inspirat Sergio Abad sota pals han permès el primer triomf a casa dels blau-i-negres i la segona victòria consecutiva de la temporada. De fet, el Junior ha reclamat un penal sobre Espada que l'àrbitre no ha xiulat. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, reconeix que l'equip treballa molt.

Francesc Puig

Realment l'equip lluita molt. Suplim les carències amb ganes i lluita. Ens hem agafat la Primera Catalana com un premi.

El partit ha servit també per veure el debut aquesta temporada de Pau Miralles i d'altres jugadors del segon equip. El Junior torna a la competició d'aquí a quinze dies al camp del Manresa, rival en la lluita per la permanència.