El SantCu femení perd de forma contundent al camp de l'AEM Lleida


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení (SCE) cau (5-0) al camp de l'AEM Lleida en un duel a la part alta classificatòria de la Preferent Femenina. Les lleidatanes han encarrilat ràpid el matx i al quart d'hora de partit ja vencien per dos gols. La jugadora local Vanesa Núñez ha estat la protagonista amb tres gols.

El SantCu no ha tingut cap opció en el que era un enfrontament directe per les primeres posicions de la taula. Les santcugatenques s'han vist superades des dels primers compassos del partit, ja que al minut 11 la lleidatana Vanesa ha obert la llauna fent el primer gol. Al cap de tres minuts i sense capacitat de reacció, les locals feien el segon i amb el dos a zero s'ha arribat al descans. De nou, en cinc minuts, al 65 i al 70, han arribat el tercer i el quart i quan mancaven vuit minuts pel final Vanessa, ha fet el cinquè gol, tercer del seu compte particular.

Aquesta derrota apropa les lleidatanes a les santcugatenques, que es mantenen terceres de la Preferent Femenina. La següent jornada el SantCu rep l'Unificación Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.