El SantCu confirma el lideratge de la Segona Catalana

El Sant Cugat Esport guanya el Juventud Prat (2-0) i prolonga una setmana més el lideratge del grup 3 de la Segona Catalana. Un gol de falta de Marc Burgos i un de penal de Raimon a les acaballes del partit han donat els tres punts als vermell-i-negres.

El SantCu passa per sobre del cuer del grup 3 de la Segona Catalana i se situa per segona setmana consecutiva com a líder de la competició. Com ja va sent habitual en els partits al Municipal Jaume Tubau, l'equip visitant ha lliurat tot el pes de l'atac al SantCu i ha donat la pilota als vermell-i-negres. Els locals no hi han renunciat i han dominat des del principi fins al final del partit.

Un sistema defensiu format per dues línies de cinc jugadors ha estat la proposta del Juventud Prat que ha demostrat el perquè és l'últim classificat de la lliga. Els locals han insistit per mitjà de Carlos, Djailson i Ruben, els homes més avançats dels santcugatencs, però fins al minut 70, Burgos amb un llançament de falta ha fet l'1-0. L'entrenador santcugatenc, José Luís Duque, explica com han contrarrestat la dura defensa visitant.

José Luís Duque

El que ha estat veient el partit, ha pogut veure que les diferències entre el primer i l'últim són mínimes.

Ja a les acaballes del partit, una entradada sobre Juanito l'àrbitre l'ha considerada penal. L'extrem santcugatenc Raimon, que ha sortit a la segona part, l'ha transformat i ha sentenciat el partit. Ara la lliga s'atura i es reprendrà la tercera setmana de desembre on els vermell-i-negres visitaran el difícil camp del Sant Joan Despí.