Atlètic Nouvallès i Valldoreix 'A' són els únics conjunts santcugatencs que guanyen a Quarta Catalana


  • Comparteix:

Imatge del Nouvallès

Imatge del Nouvallès

L'Atlètic Nouvallès guanya (2-7) l'Independiente i el Valldoreix A ho fa (3-0) contra el Can Mas Ripollet a Quarta Catalana. El Mira-sol perd (2-1) contra el Badia, el Valldoreix B perd (4-0) amb el Krill Can Cervera i la Penya Blaugrana Sant Cugat no ha jugat ja que l'Esdila s'ha retirat de la competició. A Tercera Catalana, al grup 15, el Junior B cau (4-1) contra l'Unificación Santa Perpètua.

En el grup 16 de Quarta Catalana, l'Atlètic Nouvallès goleja l'Independiente i és vuitè a la classificació amb 18 punts, a set del líder. En el mateix grup, el Valldoreix B perd al camp del Krill Can Cervera i és dotzè amb nou punts.
Al grup 15, el Valldoreix A guanya el Can Mas Ripollet i aconsegueix el segon triomf de la temporada. Els valldoreixencs es troben a l'onzena posició. En el mateix grup, la Penya Blaugrana Sant Cugat no ha jugat ja que l'Esdila s'ha retirat de la competició. Els blaugranes són cinquens a la classificació amb 12 punts. I el Mira-sol perd al camp del Badia. Els mirasolencs són vuitens amb 10.

Al grup 9 de Tercera Catalana, el Junior perd al camp de l'Unificación Santa Perpètua i és tretzè a la classificació amb 14 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.