El Junior dedica la primera victòria a casa a Pol Barceló


  • Comparteix:

Imatge de la dedicatòria de Manolo a Pol Barceló

Imatge de la dedicatòria de Manolo a Pol Barceló

El Junior ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa i l'ha dedicat a Pol Barceló, una de les ànimes de l'equip blau-i-negre, que es troba lesionat. El bigolejador Manolo va celebrar un dels seus dos gols fent el número set amb la mà i tocant-se el bessó, que és la part on Pol Barceló ha patit trombosi fet que fa perillar la seva continuïtat als terrenys de joc.

El davanter del Junior, Manolo, s'assenyalava el bessó de la cama dreta i feia el número set amb les mans després de marcar l'empat a u contra el Farners aquest dissabte. Manolo dedicava el gol al lesionat Pol Barceló que pateix trombosi i que fins aquest diumenge estava ingressat a l'hospital. El davanter blau-i-negre espera recuperar-se aviat i poder tornar a vestir-se de curt per ajudar el seu equip a salvar la categoria, i tot i que les prediccions són optimistes encara no se sap del cert si podrà retornar. L'entrenador blau-i-negre, Francesc Puig, explica la importància de Barceló dins el seu equip.

Francesc Puig

És el jugador franquícia, sense el Pol no estaríem a Primera Catalana, va ser el jugador que ens va donar la vida.




A part de la victòria, la cara positiva de la jornada van ser els primers minuts de Pau Miralles que encara no havia debutat amb el conjunt blau-i-negre per una lesió. El tècnic del Junior, Francesc Puig, explica què pot aportar Miralles a l'equip santcugatenc.

Francesc Puig

Ens anirà molt bé, és un home amb molta experiència i al mig del cap ens donarà vida perquè tècnicament és bo i és molt fort.






Miralles va disposar d'uns minuts contra el Farners i podrà tornar a aparèixer als plans de Francesc Puig el tercer cap de setmana de desembre, quan es reprendrà la lliga. El Junior jugarà al camp del Manresa, rival directe per a la lluita per evitar el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.