RCD Espanyol i CF Damm, finalistes de la Copa Catalunya Corea


  • Comparteix:

Els infantils de l'Espanyol i el Barça ahir abans del partit (Foto: Cardona)

Els infantils de l'Espanyol i el Barça ahir abans del partit (Foto: Cardona)

Dos equips catalans, el RCD Espanyol i el CF Damm, donen la sorpresa, i disputaran aquest dimecres la final de la tercera edició de la Copa Catalunya Corea, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat. Corea A i FC Barcelona s'enfrontaran pel tercer i quart lloc.

La tercera edició d'aquest torneig tindrà una final inesperada. Els resultats de la primera jornada han deixat com a primers de grup l'infantil del RCD Espanyol i de la Damm, que aquest dimecres es jugaran el títol a partir de dos quarts de set de la tarda. El conjunt espanyolista ha deixat fora el FC Barcelona, que lluitarà pel tercer lloc davant l'equip A de la selecció de Corea, l'altre candidat a ser a la final, a partir d'un quart de sis de la tarda. Antonio Sánchez, director esportiu de la PBSC-EFHS, destaca el mèrit dels finalistes.

Antonio Sánchez

Pensàvem que Barça i Corea serien a la final però l'Espanyol i la Damm han estat dignes mereixedors de ser-hi.



La Penya Blaugrana-EFHS jugarà a les quatre de la tarda contra l'equip B de Corea per la cinquena plaça. Després de la final es tancarà el torneig amb el lliurament de trofeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.