El clàssic entre el Madrid i el Barça es torna a viure al Casal de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Handbol Valldoreix muntarà una pantalla gegant a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix per veure el partit de futbol que enfrontarà aquest dissabte a partir de les deu de la nit el FC Barcelona i el Reial Madrid. El club verd-i-negre amenitzarà les hores prèvies amb música, menjar i ambient culer.

El club valldoreixenc organitzar per vuitè any una festa blaugrana per veure el clàssic del futbol estatal. El Casal de Cultura de Valldoreix tindrà instal·lada una pantalla gegant de 4x4 metres, per poder veure el partit en excel·lents condicions. A més, el club verd-i-negre oferirà servei de bar amb menjar i beure a preus populars.

L'espai obrirà les portes a les set de la tarda i amenitzarà l'ambient fins a l'hora del matx. El partit entre el Barça i el Madrid es disputa aquest dissabte a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.