El Mira-sol Baco tanca l'any amb el Campus de Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Mira-sol Baco celebra la 4a edició del Campus de Nadal de futbol destinat a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys els dies 27,28,29 i 30 de desembre. L'entitat aposta un any més per l'activitat esportiva en un campus que se celebrarà entre la ZEM de Can Magí i el Club Esportiu Cultural de Mira-sol i que té una capacitat màxima de 40 participants.

El futbol serà el protagonista del campus des de les nou del matí a la una del migdia a la ZEM de Mira-sol. A partir d'aquella hora els participants marxaran a dinar al Club Esportiu Cultural de Mira-sol, on s'hi quedaran fins les cinc de la tarda fent diversos jocs i altres activitats.

El preu per als socis del club és de 100 euros i per als no socis 120. El campus inclou l'esmorzar i el dinar dels quatre dies. El coordinador del club mirasolenc, Joan Garcia, creu que aquesta edició és més exitosa que en anteriors edicions.

Joan Garcia

Aquesta nova edició és més destacada que en altres. L'èxit de la passada edició fa que molts pares tornin a confiar en nosaltres.



L'últim dimarts de l'any dóna el tret de sortida la 4a edició del Campus de Nadal, que té una capacitat de 40 participants entre els 5 i els 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.