El santcugatenc Pol Calvet torna a jugar amb el juvenil del Barça i recupera bones sensacions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador santcugatenc del juvenil A del FC Barcelona, Pol Calvet, torna als terrenys de joc després d'un temps d'absència per lesió. El blaugrana va reaparèixer fa tres jornades al camp del Cornellà i va marcar el gol de la victòria del Barça. Calvet és optimista de cara al seu paper a l'equip blaugrana i a les opcions de victòria a la Lliga i a la Next Gen Cup.

Després de superar una lesió a l'isquiotibial de la cama dreta a finals de maig de l'any passat, semblava que la temporada 2011/12 havia de ser bona pel santcugatenc Pol Calvet en el seu segon any al juvenil A del Barça. L'inici del curs però no va ser el més esperat. Calvet va començar la pretemporada amb molèsties al múscul on va partir la lesió i ha hagut d'estar un parell de mesos fent treball específic per recuperar la força i la potència de la zona afectada. El santcugatenc Pol Calvet va tornar a reaparèixer fa dues setmanes a Cornellà i valora les possibilitats de ser titular en un futur proper.

Pol Calvet

Si vaig progressant i no tinc entrebancs crec que sí. El problema és més teu que no pas dels altres. Si no estàs bé tu, posaran un altre.


La reaparició de Calvet va ser la somniada. El santcugatenc va jugar 45 minuts al camp del Cornellà i va aconseguir el gol del triomf blaugrana (1-2). La segona aparició de Calvet però, no ha estat tan profitosa. El santcugatenc va jugar 20 minuts en l'empat a tres contra el Badalona d'aquest diumenge. Aquest empat fa que el juvenil del Barça sigui a sis punts del líder, l'Espanyol. Els blaugranes, però, tenen un partit menys que jugaran aquest dijous contra el Girona al Miniestadi. Tot i la diferència de punts amb l'Espanyol, el migcampista blaugrana Pol Calvet és optimista de cara a la Lliga.

Pol Calvet

La Lliga és molt llarga i encara no hem acabat ni la primera volta. No hem de perdre més punts, sobretot fora de casa, i l'Espanyol perdrà segur.




La Divisió d'Honor juvenil no és l'únicaque disputa el juvenil blaugrana. Els d'Óscar Garcia s'han classificat recentment pels quarts de final de la Next Gen Cup, la Lliga de Campions juvenil. El rival dels blaugranes serà l'Ajax d'Amsterdam i en cas de passar de ronda, el juvenil A del Barça disputarà una Final Four pel títol amb els quatre millors planters d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.