Maestro guanya la partida a Migue i Benja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, para un penal en la victòria (2-1) del seu equip sobre el Girona de Migue i Benja. Amb aquests tres punts Maestro i els seus companys s'allunyen del descens, mentre que els gironins es queden penúltims amb 13 punts.

El marcador no s'ha mogut fins al segon temps, tot i les ocasions a totes dues porteries. Ha estat l'exgironí Paco Esteban qui ha anotat el primer gol per l'equip alacantí, passats quatre minuts del segon temps. En el 67, Gato ha fet el segon per l'Alcoià, però un minut després, Tebar ha escurçat distàncies pels gironins. En el 74 ha arribat la jugada clau del partit, quan Maestro ha aturat un penal al golejador gironí Tebar i ha estat clau per la victòria de l'Alcoià, que respira i se situa quatre punts fora del descens. De la seva banda, els gironins són penúltims amb 13 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.