Marta Sagol torna a la ZEM Jaume Tubau en el duel entre el SantCu i l'Unificación Prat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení juga contra l'Unificación Prat aquest diumenge a la tarda en partit corresponent a la 12a jornada de la Preferent femení. Les santcugatenques tenen les baixes de 'Mayo', Lídia i Alèria però podran disposar de Marta Sagol que torna a casa després de jugar tres mesos a futbol sala.

El Sant Cugat Esport femení rep l'Unificación Bellvitge dues setmanes després de la derrota a Lleida (5-0). L'entrenador santcugatenc, Tono Cadevall, no podrà comptar amb Maria Mayoral, que es va fer un esquinç al turmell, ni amb Lídia Rubio que arrossega molèsties des de fa un parell de jornades. A les baixes per lesió, se li suma la d'Alèria que va ser expulsada en la jornada passada. Per contra, a la disciplina santcugatenca se li ha afegit Marta Sagol que ja havia jugat amb la samarreta vermell-i-negra, però que havia començat la temporada amb l'MC Sant Cugat de futbol sala. L'entrenador santcugatenc, Tono Cadevall, explica les dificultats del rival.

Tono Cadevall

És un rival que lluita molt i si no treballes, et pot donar un ensurt. Estan a la part baixa de la classificació i hauríem de sumar els tres punts.


Les jugadores de Tono Cadevall volen recuperar el camí de la victòria que l'ha portat a ocupar les primeres places de la classificació de la Preferent femenina. El SantCu és quart amb 24 punts i l'Unificación Bellvitge 12è amb nou punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.