El Junior tanca l'any com a cuer del grup 1 de Primera Catalana

Imatge d'arxiu

El Junior cau golejat (5-0) davant el Manresa i finalitza l'any com a cuer del grup 1de Primera Catalana. Els santcugatencs han patit importants baixes en defensa davant un conjunt manresà que s'ha mostrat molt encertat en atac.

Després de dues victòries consecutives, el Junior ha patit la derrota més abultada de la temporada (5-0) al camp del Manresa. Després de la desfeta, els santcugatencs es converteixen en el nou cuer del grup 1 de Primera Catalana. Els blau-i-negres han marxat al descans amb (2-0) en contra i a la segona part han rebut tres gols més deixant el (5-0) definitiu. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, destaca la falta d'intensitat del seu conjunt.

Francesc Puig

No hem tingut intensitat defensiva. No ens ha sortit res.

Els santcugatencs tanquen l'any com a cuers de grup amb 11 punts empatats amb el Manresa i a quatre de la salvació.