El SantCu perd el lideratge a Sant Joan Despí i baixa fins la quarta plaça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport cau (2-1) al camp del Sant Joan Despí a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han avançat en el marcador, però en el segon temps i amb un home menys, han vist com el Sant Joan Despí ha remuntat el gol inicial d'Egaña.

Els santcugatencs no han pogut finalitzar l'any com a líders i se situen quarts a dos punts de La Munia. En el primer temps el conjunt vermell-i-negre ha obert el marcador amb un gol del migcentre Egaña. A la represa, l'expulsió de Serrat ha equilibrat el partit i els santcugatencs s'han començat a carregar de targetes grogues. En dues jugades similars, el Sant Joan Despí ha donat la volta al marcador i malgrat els intents santcugatencs per empatar el partit ha finalitzat (2-1) pel Sant Joan Despí.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, creu que l'actuació arbitral ha estat clau pel desenllaç del partit.

José Luis Duque

Hem dominat però l'àrbitre ens ha pitat moltes coses en contra i ha perdut el control del partit.



Amb aquesta derrota els santcugatencs es queden amb 27 punts i en quarta posició. La competició s'atura fins la primera setmana de gener quan els santcugatencs rebran el San Mauro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.