Benja marca en la victòria del Girona davant el Nàstic


  • Comparteix:

Benja ha marcat el segon gol del Girona

Benja ha marcat el segon gol del Girona

Dues victòries, quatre empats i tres derrotes és el balanç dels conjunts de Segona, Segona B i Tercera amb representació santcugatenca. El Girona de Migue i Benja i el Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau són els únics que han aconseguit els tres punts el cap de setmana.

A Segona Divisió, el Girona ha guanyat (3-2) el derbi català davant el Nàstic amb Benja i Migue de titulars amb l'equip gironí. El davanter Benja ha col·laborat marcant el segon gol del seu equip. Els altres representants a la Segona Divisió han perdut. Lucas Pocar caigut amb el Vila-real B al camp de l'Osca (1-0) i Fernando Maestro amb l'Alcoià (3-2) al camp del Múrcia. A la Segona Divisió B un únic triomf. El Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau ha guanyat (4 - 0) el cuer del grup 3, el Saragossa B. En el mateix grup, l'Hospitalet del tècnic resident a Mira-sol Jordi Vinyals ha empatat (2-2) a casa davant el líder, l'Atlético Baleares. Al grup 1, el Leganés de David López ha sumat un punt en empatar (1-1) amb el Lugo i al grup 2, empat sense gols entre l'Eibar de Gabri i el Sestao River.

A Tercera Divisió, el Rubí de Toni Rodríguez perd (2-3) davant el Manlleu i el Masnou de Chema Buenache empata (0-0) amb el Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.