Reiziger: 'Els equips alemanys sempre són perillosos'


  • Comparteix:

Reiziger ja sap què és guanyar el Leverkusen

Reiziger ja sap què és guanyar el Leverkusen

L'exfutbolista del FC Barcelona resident a Valldoreix Michael Reiziger assegura en una entrevista a Cugat.cat que el conjunt blaugrana haurà d'estar alerta en l'eliminatòria de vuitens de final de Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen perquè els alemanys 'estan fent un bon paper a la lliga i sempre són perillosos'. L'holandès però, es desfà en elogis cap al Barça, de qui creu que 'practica el millor futbol de tots els temps' i veu com a clar aspirant al títol continental.

Michael Reiziger vestia la samarreta blaugrana en l'últim enfrontament entre FC Barcelona i Bayer Leverkusen. Era la temporada 2002-2003 i tots dos conjunts es van trobar a la fase de grups de la Lliga de Campions. Reiziger i la resta de jugadors culers van guanyar els dos partits per la mínima: 1-2 a Alemanya i 1-0 al Camp Nou. Conscient de la dificultat d'aquests partits, Reiziger insisteix en la necessitat que el Barça no es confiï en excés.

Michael Reiziger

Els alemanys són forts i juguen fins al final. Físicament estan bé i en la lliga estan jugant bé. El Barça és millor, però cal vigilar perquè són perillosos.




Malgrat les advertències, l'exfutbolista holandès reconeix que el joc del Barça és el millor que s'ha vist mai i creu que els blaugrana tenen opcions de tornar a proclamar-se campions d'Europa.

Michael Reiziger

El Barça està fent el millor futbol de tota la història i crec que té opcions de guanyar una altra vegada la Lliga de Campions.




El Barça visitarà el Bayer Leverkusen el 14 de febrer en el partit d'anada del vuitens de final de la Lliga de Campions. La tornada serà el 7 de març al Camp Nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.