Hristo Stoitxkov, baixa a la presentació dels equips de la seva Escola


  • Comparteix:

La presentació dels equips de l'Escola Hristo Stoitchkov-Penya Blau-grana Sant Cugat es farà aquest divendres al camp de futbol de Can Magí amb l'absència d'última hora de Stoitchkov. El búlgar va anunciar ahir la seva incorporació com a tècnic del Celta de Vigo i les noves obligacions laborals l'impediran visitar Sant Cugat.

Hristo Stoitxkov ha complert el seu somni d'entrenar a la lliga espanyola. El fins ahir tècnic de la selecció búlgara ha acceptat l'oferta del Celta de Vigo per convertir-se en el nou entrenador i avui ja dirigirà el seu primer entrenament. Aquest nou repte impedirà a l'ex jugador del Dream Team assistir a la presentació dels equips de l'Escola Hristo Stoitchkov-Penya Blaugrana Sant Cugat que es farà aquest divendres al camp de futbol de Can Magí. L'acte servirà per celebrar els dos anys de conveni entre el club santcugatenc i el jugador búlgar. El president de la Penya Blau-Grana , Josep Maria Félez, fa una valoració positiva d'aquests dos anys i explica que sobretot han millorat en qualitat d'entrenadors.

Josep Maria Félez

S'ha notat la presència de personal qualificat.


Des de la firma del conveni, la Penya Blau-Grana ha vist incrementat el número de nens a la seva Escola de futbol. És evident que la marca "Stoitxkov" ven. Escoltem Josep Maria Félez.

Josep Maria Félez

En aquests moments encara s'estan inscribint. Ara estem sobre la xifra de 239 nens.


Tot i l'absència de Hristo Stoitxkov, l'acte comptarà amb la presència d'altres personalitats destacades, com el periodista Xavi Torres o l'alcalde Lluís Recoder. La presentació dels equips es farà divendres a les set de la tarda al camp de futbol de Can Magí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.