El SantCu femení camina amb pas ferm


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení ha superat totes les espectatives de principis de temporada. L'equip s'estrena a la Lliga Preferent amb clares opcions d'aconseguir l'ascens per a la temporada 2012/2013. El gran creixement del planter ens els últims anys ha estat clau per assolir aquests bons resultats.

Les vermell-i-negres van arribar a Preferent de manera casual. Quartes a la taula i empatades a punts amb les terceres classificades, van aconseguir pujar de categoria gràcies a la renuncia del Cornellà de Terri. Dos ascensos consecutius de les santcugatenques en els últims dos anys feien preveure que la temporada deixaria un bon regust de boca a l'equip. L'entrenador, Tono Cadevall, es mostrava humil a l'inici de la temporada.

L'equip no ha decepcionat en les 12 jornades que s'han disputat fins ara. Les santcugatenques s'han mantingut a la part capdavantera de la taula des del primer moment. En la vuitena jornada el SantCu femení aconseguia el lideratge. Les vermell-i-negres van caure de les primera posició de la taula però l'equip no va donar importància al fet. Cadevall fixa la permanència com a objectiu.

Si parlem de singularitats, Marta Sagol ha estat un referent pel conjunt vermell-i-negre. La golejadora santcugatenca va ser essencial per l'ascens a Preferent encara que Sagol no va començar la vigent temporada amb el Sant Cugat Esport. La jugadora va fitxar per al MC Sant Cugat de futbol sala. Després de deixar l'equip quart a la Divisió d'Honor femenina, Sagol ha tornat al SantCu per assolir el tercer ascens consecutiu.

Malgrat tenir opcions d'ascens, Cadevall vol tocar de peus a terra. Els bons resultats i les bones vibracions que desprèn el SantCu femení no enlluernen un equip que vol anar partit a partit.

Repor santcu

Repor SantCu fem








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.