L'Hospitalet de Vinyals s'endú una golejada del Camp Nou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Hospitalet entrenat pel tècnic resident a Mira-sol Jordi Vinyals ha sortit golejat (9-0) de la seva visita al Camp Nou en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els riberencs arribaven al Camp Nou després d'una derrota per la mínima a l'anada, però la titularitat de set campions del món en el Barça ha fet que no tinguessin cap opció i s'enduguessin un resultat d'escàndol.

El tècnic resident a Mira-sol s'ha endut una bona lliçó de la seva visita al Camp Nou. L'Hospitalet visitava el Camp Nou amb la intenció de gaudir de l'escenari més que d'intentar capgirar l'eliminatòria davant el totpoderós Barça. Amb set campions del món a l'equip titular, els blaugranes han estat superiors des del primer minut i el resultat al descans ja era d'un clar 5 a 0. A la represa, els homes de Vinyals poc han pogut fer per intentar no encaixar més gols i n'han rebut quatre més.

Amb aquest resultat, l'Hospitalet de Vinyals queda eliminat de la Copa del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.