Colmena: 'El llibre explica aquest Barça d'èxits a través del passat'


  • Comparteix:

Colmena enmig de l'acte de presentació

Colmena enmig de l'acte de presentació

La seu de la Penya Blaugrana de Sant Cugat s'ha omplert de gom a gom per assistir a la presentació del llibre titulat 'De Cruyff a Guardiola' del periodista Dani Colmena. L'autor explica l'evolució de la filosofia de joc del FC Barcelona en els últims 25 anys, en els quals existeix un mateix 'fil conductor'.

La poca i selectiva memòria existent avui en dia en el món del futbol han empès Colmena a aglutinar l'últim quart de segle de la història del Barça i explicar-ne la seva evolució, des dels inicis amb Johan Cruyff a la banqueta, fins a la excel·lència aconseguida per Josep Guardiola. 'De Cruyff a Guardiola' pretén recopilar la història recent del club blaugrana a través dels seus protagonistes, és a dir, jugadors i entrenadors que han passat pel club en els últims anys.

L'autor, Dani Colmena, explica que el llibre vol fer entendre el present a través del passat.

Dani Colmena

És un llibre que parla sobre els últims 25 anys del Barça. És una visió bastant completa d'aquest període que té un fil de continuïtat.




L'obra, de 197 pàgines, ha estat editada per Deu i Onze Edicions. En acabar la presentació, els assitents han presenciat el partit de Lliga de Campions entre el Bayer Leverkusen i el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.