El Sant Cugat Esport visita el camp de l'Espluguenc amb la mirada posada a Cornellà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport es desplaça al camp de l'Espluguenc per jugar contra l'11è classificat de del grup 3 de Segona Catalana en una de les jornades més transcendents de la lliga. Als vermell-i-negres, segons a la classificació, només els val la victòria per seguir ferms en la persecució del líder, l'Horta, que juga a la mateixa hora contra el Sant Ildefons, quart classificat. El SantCu no podrà comptar amb Djailson tocat i el seu substitut serà Raimon.

'A partir d'ara, tots els partits seran finals'. Aquestes eren les paraules de l'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, després de la victòria per la mínima (2-1) davant del Sant Ildefons de la setmana passada. La primera de les finals serà al camp de l'Espluguenc, rival de la part baixa de la classificació, que ja va patir les urpes dels del SantCu en el partit de la primera volta (1-0). Els santcugatencs afronten el partit amb la baixa significativa del golejador Djailson que serà suplida per Raimon. El davanter centre pateix una contusió a les costelles després de la entrada que va significar el penal que va donar els tres punts al SantCu en el partit de la setmana passada. El tècnic vermell-i-negre, José Luís Duque, explica les opcions que donarà Raimon en la punta d'atac santcugatenca.

José Luís Duque

La velocitat d'en Raimon serà una arma molt forta per diumenge. És una posició on ell ja ha jugat alguna vegada i s'hi sent a gust. Esperem que li surti un bon partit.


La 23a jornada de la lliga serà una de les més transcendentals de la temporada. El líder, l'Horta, visita el camp del quart classificat, el Sant Ildefons, que va posar les coses molt difícils als vermell-i-negres, la setmana passada a la ZEM Jaume Tubau. Per la seva banda, l'immediat perseguidor del SantCu, el La Múnia, rep el Can Vidalet, sisè classificat. El partit entre espluguencs i santcugatencs es jugarà diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.