El SantCu es guanya el dret a somiar

El Sant Cugat Esport venç (1-4) al camp del Can Vidalet, cinquè classificat, i segueix mostrant les seves credencials com a ferm candidat a l'ascens a Primera Catalana. Els sancugatencs han dominat el partit, corresponent a la jornada 26 del grup 3 de Segona Catalana, i han pogut practicar el seu joc, materialitzant les opcions de gol amb efectivitat.

Aquest matx estava marcat en vermell al calendari santcugatenc, i els de Duque han sortit conscients de la importància d'obtenir els tres punts d'un camp tan complicat com el de Can Vidalet. Els primers compassos del matx ja mostraven que el domini seria visitant, jugant per les bandes i baixant la pilota al terra amb bones combinacions. A més, el SantCu ha estat efectiu de cara a porteria, i al quart d'hora de partit Juanito obria la llauna amb el primer. Al cap de vint minuts, Burgos ha fet el segon i el partit ha quedat encarrilat ja al descans. Als vint minuts de la represa Claudio ha corroborat el seu bon estat de forma i ha fet el tercer. El SantCu seguia controlant el partit, i no ha notat cap davallada en el moment en què ha arribat el gol del Can Vidalet, al minut 33. De fet, a les acaballes del matx encara ha tingut temps per fer el quart per mitjà de Carlos. El tècnic de l'equip, José Luis Duque, es mostra així de satisfet del joc del seu equip.

José Luis Duque

S'agafa confiança guanyant aquests partits, hem donat una lliçó de futbol i de concentració.

Aquesta victòria és clau per a la consolidació del SantCu a la segona plaça, i l'apropa també a l'Horta, líder de la categoria. La següent jornada serà el segon cap de setmana d'abril. Els de Duque rebran el Moja.