La qualitat de l'atac del Lloret tomba el SantCu femení

El Sant Cugat Esport femení perd (1-3) davant el Lloret a la 24a jornada de Preferent. Les santcugatenques han donat la cara i han tingut opcions d'endur-se el matx fallant un penal al límit del primer temps. En el segon, el Lloret ha sentenciat amb dos gols aprofitant la qualitat de les seves davanteres.

Les santcugatenques han tingut el control del joc i les de la Selva les millors ocasions. Els primers minuts no han tingut un dominador clar i el joc ha estat marcat pel mig camp. Només el Lloret s'ha apropat amb perill i en el minut 10 Miriam ha avançat les visitants en llançament de còrner que no ha sabut blocar la portera santcugatenca. El gol no ha fet recular les santcugatenques que sense gaudir de gaires ocasions no han perdut la cara al partit. I en el minut 30, Laura ha aprofitat un rebuig de la portera del Lloret en el llençament d'una falta per fer l'empat. I podrien haver marxat per damunt en el marcador si Lorena hagués aprofitat una pena màxima que ha aturat la portera del Lloret en dos temps. Finalment s'ha arribat al descans amb empat a un gol.

En el segon temps els partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, les santcugatenques intentant dominar el joc i el Lloret arribant amb perill a la porteria santcugatenca. Després d'aguantar bé les embranzides visitants, Miriam de nou ha avançat el Lloret. Les visitants han aprofitat la davallada de les vermell-i-negres per fer el tercer i definitiu gol per mitjà d'Ana Ríos.

L'entrenador del SantCu femení, Tono Cadevall, creu que el resultat més just hauria estat l'empat.

Tono Cadevall

Crec que el resultat just hauria estat l'empat. Estic content de com hem jugat, però elles tenen molta qualitat i ho han aprofitat.

La següent jornada les santcugatenques juguen al camp del La Salle Premià serà d'aquí a 15 dies quan visitaran el camp de les del Maresme.