La Penya Blaugrana Sant Cugat tanca l'exercici anterior amb superàvit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha tancat l'exercici 2010-2011 amb un saldo favorable de 3.700 euros. Així es va informar a l'assemblea de socis, en què el president, Josep Maria Félez, també ha explicat l'esforç que el club haurà de fer per regularitzar la llicència d'activitats. Félez també ha assegurat que, tenint en compte la crisi econòmica, no s'ha fet un increment en la quota de soci.

Tot i el complicat context econòmic, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha aconseguit tancar l'exercici 2010-2011amb un benefici de 3.700 euros. L'entitat santcugatenca també ha presentat un informe en què s'explica l'esforç que haurà de fer per regularitzar la llicència d'activitats que demana l'Ajuntament. Per aquest 2012, la Penya té programades unes 40 activitats, en què destaca la Festa de la Infància, on s'espera una gran participació. En l'assemblea també s'ha fet referència a la proposta del Futbol Club Barcelona de fer un 20% de descompte en material esportiu als socis de les penyes. Per al 2013 està previst que el carnet de soci tingui un cost de 2 euros, unificant-los així en un sol format.

Pel que fa a les entrades de la final de Copa del Rei entre l'Athlètic de Bilbao i el Futbol Club Barcelona, que es disputarà a Madrid a l'estadi Vicente Calderón el 25 de maig, la Penya Blaugrana realitzarà un sorteig entre els socis per repartir-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.