El Barça del santcugatenc Pol Calvet perd el títol de campió de la Divisió d'Honor juvenil en l'últim suspir


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip juvenil del F.C.Barcelona, amb el santcugatenc Pol Calvet a les seves files, acaba la lliga de Divisió d'Honor juvenil en segona posició, només superat per l'Espanyol. Els blaugranes arribaven amb un punt d'avantatge respecte l'equip blanc-i-blau a l'última jornada de lliga, però un empat a Badalona combinat amb la victòria 'perica' davant la Damm va donar el títol a l'Espanyol.

Final dolorós de la Divisió d'Honor juvenil pels interessos del F.C.Barcelona del santcugatenc Pol Calvet. Els blaugranes arribaven a l'última jornada amb un punt d'avantatge respecte l'Espanyol després de guanyar per 2-0 el derbi de la categoria, però un empat (1-1) al Camp del Centenari de Badalona va condemnar al Barça. Tot i jugar els 90 minuts del partit, el santcugatenc Pol Calvet no va poder ajudar a sumar una victòria que hagués donat la lliga al conjunt d'Óscar Garcia. L'activitat del conjunt juvenil del Barça no s'atura i ben aviat tindran l'oportunitat de refer-se del sotrac a la lliga amb la Copa del Rei juvenil i la Copa de Campions que enfrontarà els millors equips estatals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.