Tot a punt per veure el Barça-Madrid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Sant Cugat viurà aquest dissabte al vespre el partit entre FC Barcelona i el Reial Madrid corresponent a la 35a jornada de la Lliga BBVA. Com és habitual, l'Handbol Valldoreix instal·larà una pantalla gegant 4x4 a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. El matx també es podrà veure a les seus de la Penya Blaugrana i de la Penya Madridista de la ciutat, a més d'altres llocs com el Casal Popular La Guitza.

Un any més, el clàssic arriba en un moment crucial de la temporada i pot dictaminar el guanyador final de la competició. La ciutat es bolca amb aquest esdeveniment esportiu i els bars i entitats es preparen per viure el partit. Per novè any, l'Handbol Valldoreix organitza una festa blaugrana per veure el clàssic del futbol estatal. El Casal de Cultura de Valldoreix tindrà instal·lada una pantalla gegant de 4x4 metres, per poder veure el partit en excel·lents condicions. A més, el club verd-i-negre oferirà servei de bar amb menjar i beure a preus populars. L'espai obrirà les portes a les sis de la tarda i amenitzarà l'ambient fins a l'hora del matx. El president de l'Handbol Valldoreix, Iván Martínez, explica l'ambient que es viu durant aquests partits.

Iván Martínez

Ja portem molt temps organitzant el partits del Barça i sempre ha funcionat molt bé, és una festa. El Barça-Madrid no ens el volem perdre.




D'altra banda, les seus de les penyes dels dos equips presentaran un ambient de gala per veure el partit. A més, nombrosos bars i entitats seran el punt de trobada dels aficionats culers. És el cas del Casal Popular La Guitza, que també posarà una pantalla gegant i servei de bar per als seguidors del Barça. El partit es disputa aquest dissabte a les vuit de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.