El SantCu femení perd contra l'AEM Lleida en un partit marcat per les lesions


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat (1-3) davant l'AEM Lleida en la 26a jornada de la Preferent femenina. Un gol de Laura en els primers moments del partit ha estat contrarrestat per les lleidetanes que, amb aquesta victòria, són quartes a set punts del líder, l'Espanyol B. Les vermell-i-negres segueixen a la zona tranquil·la de la taula amb 40 punts.

El conjunt femení del Sant Cugat perd davant de l'AEM Lleida (1-3) en un partit marcat per les nombroses lesions de les jugadores locals. Abans de la primera mitja hora de joc, Tono Cadevall ja s'havia vist obligat a fer dos canvis per molèsties de dues de les seves defenses. Tot i aquest contratemps, la golejadora Laura ha fet la primera diana del partit posant per davant un SantCu que no estava oferint el seu millor nivell de joc. La reacció lleidetana no ha tardat a arribar i l'AEM ha fet l'empat a la mitja hora de partit i vuit minuts després, s'ha avançat en el marcador gràcies a una jugada afortunada on les santcugatenques s'han fet un gol en pròpia porta.

En la represa, les visitants han sentenciat per la via ràpida amb un gol en el minut 2 i no han deixat opció a la reacció santcugatenca. Les vermell-i-negres només han creat perill en un parell d'ocasions tímides de Laura, la jugadora més insistent de l'equip local. Per la seva banda, l'AEN podria haver fet el quart, però un xut de les lleidetanes ha picat al travesser de la porteria santcugatenca. El tècnic del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, explica les claus de la derrota.

Tono Cadevall

Elles són un equip molt fort, treballen molt bé, i una sèrie de circumstàncies ha fet que remuntessin el partit.



Tot i la derrota, el conjunt femení del SantCu és vuitè amb 40 punts i segueix en la part mitja de la taula. La setmana vinent, les vermell-i-negres juguen contra l'Unificación Prat, tretzè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.