Una victòria, dos empats i tres derrotes és el balanç dels representants santcugatencs a Segona B i Tercera


  • Comparteix:

Vinyals, l'únic santcugatenc guanyador

Vinyals, l'únic santcugatenc guanyador

L'Hospitalet de Jordi Vinyals ha estat l'únic santcugatenc que ha guanyat a Segona Divisió i Tercera. L'Eibar de Gabri i el Rubí de Toni Rodríguez empaten i el Leganés de David López, el Lleida de Jaume Sobregrau i el Masnou de Chema Buenache perden els seus respectius partits.

En el grup 1 de Segona Divisió B, David López i el Leganés han perdut (1-2) i segueixen en posicions de descens. En el grup 2, l'Eibar de Gabri ha empatat (2-2), però segueix en posicions d'ascens. En el grup 3, l'Hospitalet de Jordi Vinyals ha estat l'únic vencedor en superar (0-2) l'Sporting Mahonès i el Lleida de Jaume Sobregrau ha perdut (1-3) i és sisè allunyant-se de les posicions de playoff.

A la Tercera Divisió el Rubí de Toni Rodríguez ha empatat (1-1) al camp de la Gramanet i el Masnou de Chema Buenache ha perdut (0-3) a casa amb el Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.