L'American School madrileny guanya el torneig de futbol 7 femení de l'ISSA


  • Comparteix:

Imatge de les guanyadores del torneig, l'American School

Imatge de les guanyadores del torneig, l'American School

L'American School de Madrid es proclama campió de la tercera edició de l'International School's Sports organitzat per l'Europa International School i que en aquest ocasió s'ha dedicat al futbol femení. El torneig ha comptat amb la presència de deu equips vingut de tota Europa i ha volgut fomentar a través de la pràctica de l'esport els vincles i intercanvis culturals entre les noies de les diferents escoles. L'Europa ha finalitzat en vuitena posició.

El torneig ha comptat amb la presència d'un centenar de nenes d'entre 14 i 18 anys i han participat dos equips espanyols, tres britànics i un de Turquia, Alemanya, Islàndia, Escòcia i Portugal. La final l'han disputat l'American School de Madrid i el Mary Mount de Londres, amb victòria per a les madrilenyes (4-1).

El representant santcugatenc, l'Europa, ha acusat el fet de ser l'equip més jove dels 10 participants i ha finalitzat en 8a posició. El responsable del torneig, Àlex Parera, destaca la convivència de les participants amb les famílies durant els tres dies de competició.

Àlex Parera

S'ha viscut un ambient genial en tots els sentits. A més estem satisfets de l'acollida de les families que han fet a cadascuna de les nenes. Ha estat un èxit.





El següent any es disputarà la 4a edició i es dedicarà al bàsquet femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.