El SantCu femení guanya la Penya Blanca Blava la Roca i acaba amb una ratxa negativa


  • Comparteix:

El conjunt femení del Sant Cugat Esport guanya (3-1) la Penya Blanc Blava la Roca en la 28a jornada de Preferent. Les santcugatenques han dominat el partit des del principi i només han vist perillar els 3 punts quan les blanc-i-blaves han retallat diferències. Amb aquest triomf les vermell-i-negres trenquen una ratxa negativa de quatre jornades sense conèixer la victòria i se situen en setena posició a la classificació amb 43 punts.

Triomf important del SantCu femení que, després de sumar un punt dels últims 12, ha tornat a sumar-ne 3. Les santcugatenques han sortit des del principi molt ficades en el partit i disposant de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. En una d'aquestes, en una jugada individual, Marta Sagol ha obert el lluminós. Tot i el gol, les vermell-i-negres han seguit buscant la porteria rival i no ha estat fins minuts abans del descans quan, gràcies a un penal, Eva ha anotat el segon. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans en un partit en què les visitants no han creat perill a la porteria vermell-i-negra.

A la represa, el SantCu ha sortit amb la intenció de dominar el tempo del partit, i és que les blanc-i-blaves s'han dedicat a jugar al contraatac. Les vermell-i-negres han tingut diverses ocasions per sentenciar el matx, però en una contra la Penya Blanc Blava la Roca ha retallat diferències quan es trobaven amb 10 després que l'àrbitre expulsés una jugadora visitant per protestar. A partir d'aquí les visitants han disposat de varies ocasions per a empatar el partit, i a falta d'un minut per al final Lídia ha marcat el tercer després d'una gran jugada de Laura.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, creu que ha estat un partit tranquil fins que les visitants han aconseguit retallar diferències.

Tono Cadevall

Ha sigut un partit que no ens jugavem res. Hem jugat sense tensió. La primera part ha estat bastant relaxada fins que ens han fincat el 2 a1. Amb els canvis em reconduit el partit.





La propera jornada les vermell-i-negres visiten el camp de l'Espanyol, primer classificat de Preferent i que podria aconseguir el campionat a falta d'una jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.