El Girona té la permanència a quatre punts

Imatge d'arxiu

El Girona dels santcugatencs Benja i Migue guanya (1-4) al camp del Guadalajara i s'apropa a la permanència. Per contra, l'Alcoià de Fernando Maestro només pot empatar (3-3) contra el Còrdova i es veu superat pel Girona. El Vila-real B de Lucas Porcar perd (1-4) contra el las Palmas i s'apropa a la zona perillosa de la taula.

El santcugatenc Migue ha jugat els 90 minuts en la victòria contra el Guadalajara on Coro ha aconseguit un hat trick. L'altre santcugatenc de l'equip, Benja, ha sortit a la segona part i ha jugat 24 minuts. Els gironins s'aferren a les opcions de mantenir la categoria i es troben a quatre punts de la salvació quan queden 18 per disputar.

Qui també es troba en posicions de descens es l'Alcoià de Fernando Maestro que empata a tres a casa contra el Còrdova. Els alacantins, amb Maestro defensant la porteria, veuen com els andalusos empaten un matx que a falta de deu minuts era 3 a 1 favorable per l'Alcoià, que està a cinc punts de la salvació.

Pel que fa el Vila-real B, els castellonencs amb Lucas Porcar de titular, perden (1-4) contra el las Palmas i es queden vuit punts per sobre del descens. Cal dir que el Vila-real perd la categoria la següent setmana a Primera Divisió, el filial groguet baixaria a Segona B.