El Lleida Esportiu es queda sense opcions de promoció d'ascens


  • Comparteix:

Imatge de Jaume Sobregrau amb el Lleida Esportiu / Font: Lleida Esportiu

Imatge de Jaume Sobregrau amb el Lleida Esportiu / Font: Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu de Jaume Sobregrau no disputarà el play-off d'ascens a Segona A després de les victòries de l'Huracán València i el Llagostera, tot i guanyar (2-3) contra el Saragossa B. En canvi, l'Hospitalet de Jordi Vinyals encara té opcions de classificar-se pel play-off després d'empatar (2-2) contra el líder, l'Atlètic Balears, però hauran d'esperar les ensopegades d'altres equips. En el grup 1 de Segona B, el Leganés de David López es manté fora del descens, encara que no ha confirmat la seva permanència i l'Eibar de Gabri, que ja estava classificat pel play-off d'ascens empata a zero contra el Sestao. A Tercera, tots dos equips amb presència santcugatenca, el Rubí i el Masnou, perden pel mateix resultat (2-0).

El conjunt lleidatà es queda sense opcions matemàtiques de lluitar per l'ascens tot i guanyar (2-3) contra el Saragossa B. L'equip de Jaume Sobregrau havia d'esperar les ensopegades de Llagostera i l'Huracán València, però aquestes no han arribat i la propera temporada continuaran al grup 3 de Segona B. Qui encara té opcions de lluitar per l'ascens és l'Hospitalet de Jordi Vinyals que ha aconseguit un valuós punt al camp de líder, l'Atlètic Balears, i encara pot lluitar per pujar, tot i que haurà de guanyar a la darrera jornada l'Olímpic i esperar que Huracán València o Badalona, no guanyin els seus enfrontaments.

En el grup 1, el Leganés empata (1-1) al camp del Lugo i es queda molt a prop de la permanència. La següent jornada juguen a casa contra un Atlètico de Madrid B que lluita per la promoció d'ascens. Un lloc que en el grup 2, l'Eibar té assegurat des de fa unes jornades. Els bascos han empatat a zero (0-0) al camp del Sestao.

En el grup 5 de Tercera, el Rubí de Toni Rodríguez cau (2-0) al camp del Manlleu i es manté a la mitja taula amb 47 punts, mentre que el Masnou de Txema Buenache, que ha perdut la categoria fa unes jornades, perd (2-0) contra el Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.