El Junior FC certifica el descens encaixant una golejada del cuer


  • Comparteix:

El Junior FC cau davant el Manresa (1-4) en la 31a jornada del grup 1 de Primera Catalana i perd matemàticament la categoria. El conjunt visitant ha capgirat el gol inicial d'Ivan a la primera part i ha acabat golejant un Junior inoperant en el segon temps.

El conjunt blau-i-negre ha certificat el descens amb una dura derrota davant un Manresa cuer i ja descendit. Els santcguatencs han iniciat el partit amb tensió i intensió. Al quart d'hora de joc, i en la primera aproximació a l'àrea rival, Ivan ha culminat una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner per avançar els blau-i-negres. El Junior s'ha anat esvaint poc a poc i el Manresa ha aconseguit l'empat poc abans del descans amb un xut col·locat que ha superat Abad.

A la respresa, els blau-i-negres han abaixat els braços i han cedit terreny a un Manresa que no ha perdonat. Els canvis introduïts pel tècnic del Junior, Francesc Puig, no han fet efecte. Als 9 minuts, una errada defensiva ha permès als visitants capgirar el resultat. Amb el marcador advers, els santcugatencs ho han intentat tímidament, però el Manresa ha imposat la seva superioritat amb el tercer gol. A punt d'acabar el partit, els visitants han arrodonit la golejada, que podria haver estat més àmplia. Al final, contundent derrota i descens matemàtic per a un Junior superat. Francesc Puig lamenta el joc de l'equip.

Francesc Puig

Ja fa setmanes que sabíem que descendríem. Hem dol fer-ho sense orgull com ho hem fet avui.





La setmana vinent els santcugatencs juguen contra la Gramenet B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.