Els santcugatencs que es juguen l'ascens a Segona A i a Segona B començaran la primera eliminatòria fora de casa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Eibar, amb el santcugatenc Gabri Gómez, s'enfrontarà al Lugo en la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Divisió A amb el segon partit com a local. De la seva banda, en la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió B, sort per als equips amb representació santcugatenca ja que també jugaran la tornada a casa. L'Espanyol B, de Hans Schönhofer, es veurà les cares amb el Pontevedra, i el Reial Madrid C, de Josep Señé, ho farà contra el Villaralbo. Els partits d'anada es jugaran aquest cap de setmana i la tornada es jugarà l'últim cap de setmana de maig.

Un dia després del final de temporada regular s'ha celebrat el sorteig per a la primera eliminatòria de fase d'ascens a Segona Divisió A i a Segona Divisió B. Els equips amb representació santcugatenca han tingut sort, ja que tots ells jugaran el partit de tornada a casa. En l'eliminatòria per ascendir a Segona Divisió A, l'Eibar, amb el santcugatenc Gabri, lluitarà contra el Lugo per continuar endavant en la promoció. El partit d'anada es jugarà aquest cap de setmana a l'estadi Anxo Carro de Lugo, mentre que el Municipal d'Ipurua acollirà la tornada l'últim cap de setmana de maig.

En cas de superar aquesta primera eliminatòria, l'Eibar n'hauria de guanyar dos més per arribar a Segona A. Els possibles rivals de l'equip de Gabri serien els dos perdedors dels enfrontaments entre els primers de grup i la resta de segons, tercers i quarts classificats que superin la seva eliminatòria. En total, vuit equips que es disputarien dues places per ascendir i que acompanyarien els dos vencedors de l'eliminatòria de campions de grup.

Pel que fa a l'ascens a Segona Divisió B, el format és el mateix que el de Segona Divisió A, però amb la diferència que la promoció la juguen 72 equips, dels quals pugen de categoria 18. L'Espanyol B, amb el santcugatenc Hans Schönhofer de segon entrenador i que ha finalitzat la temporada en segona posició, s'enfrontarà al Pontevedra que ha acabat quart del seu grup. L'anada es juga aquest cap de setmana a l'estadi Municipal de Pasarón i la tornada es disputarà el darrer cap de setmana de maig a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besós. De la seva banda, el Reial Madrid C, amb el santcugatenc Josep Señé i que ha acabat segon del seu grup amb 67 punts, s'enfrontarà al Villaralbo, que ha acabat quart del grup 8. L'anada, també aquest cap de setmana, a la Ciutat Esportiva Fernández García, i la tornada es jugarà a Valdebebas l'últim cap de setmana de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.