El jugador del SantCu Juan Sánchez es perdrà el que resta de temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador del Sant Cugat Esport Juan Sánchez es perdrà el que resta de temporada per un esquinç de segon grau al turmell dret. Juanito s'ha lesionat aquest diumenge en el partit davant el Sant Joan Despí. L'entrenador de l'equip, José Luis Duque, lamenta la baixa d'aquest jugador del qual diu que era una peça clau en el seu esquema.

El tècnic del SantCu, José Luis Duque, ha confirmat a Cugat.cat els pitjors presagis sobre l'estat de Juan Sánchez. Juanito es perd el que resta de temporada per un esquinç de segon grau. Duque descriu el que suposa per al seu conjunt aquesta baixa.

José Luis Duque

Lamento molt la baixa de Juanito perquè era un dels jugadors bàsics en el meu esquema.




Duque també ha avançat que no es fitxarà cap jugador per cobrir la baixa de Juanito. Els santcugatencs són segons al grup 3 de Segona Catalana i necessiten sumar dos punts dels nou en joc per disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.