Canvis a l'estructura esportiva del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Calderón (segon per l'esquerra) és l'únic que no continuarà la temporada que ve / Font: Santcu.cat

Calderón (segon per l'esquerra) és l'únic que no continuarà la temporada que ve / Font: Santcu.cat

El Sant Cugat Esport ha fet públic els canvis a la direcció esportiva de cara a la nova temporada. Miguel Ángel Calderón, fins ara un dels coordinadors de l'entitat, no continuarà al club. L'estructura esportiva estarà dirigida per Juan Antonio Gil i Miquel Bonamich, en futbol 7, i Alberto Rodríguez, en futbol 11. A més es crea la vicepresidència esportiva que encapçala Ferran Benet.

El SantCu, a través d'un comunicat, ha donat a conèixer la nova direcció esportiva del club. El futbol 7, que agrupa des de patufet fins aleví, estarà dirigit per Juan Antonio Gil i Miquel Bonamich ajudats per Adrià Mas i Bernat Badrena. El futbol 11, des d'infantil fins juvenil, tindrà Alberto Rodríguez com a màxim responsable. Miguel Ángel Calderón, fins ara un dels coordinadors de l'entitat, no continuarà. El SantCu ha agraït en el comunicat la dedicació i la tasca realitzada durant la seva etapa de coordinador i entrenador del club.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.