Escuer (APMAE): 'Si el Consell de l'Espanyol no reacciona, reclamarem una junta extraordinària d'accionistes'

Romà Escuer

Futbol

Publicat el 22/mai/12 per Joan Garcia

El santcugatenc i vicepresident de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE), Romà Escuer, ha explicat, en una entrevista a Cugat.cat, que reclamaran una junta extraordinària d'accionistes si el Consell d'Administració de l'Espanyol no reacciona i segueix amb la falta de transparència actual. Escuer ha destacat l'actual divisió del consell i ha definit com a 'mediocre' la temporada feta per l'equip culpant els tècnics i jugadors.

L'APMAE es planteja passar a l'acció després d'analitzar la situació actual del club. El santcugatenc i vicepresident de l'APMAE, Romà Escuer, ha explicat a Cugat.cat que el consell encara no ha presentat cap projecte i això crea un clima de desencís social evident a l'afició. Escuer es mostra preocupat i destaca que durant aquesta temporada hi ha 3.000 socis que han causat baixa al club.

Romà Escuer

El consell encara no ha presentat cap projecte i aquest fet ens preocupa. Hi ha un desencís social evident.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Escuer també té clar que si el consell no reacciona, caldrà reclamar una junta extraordinària d'accionistes reunint el 5% del paquet accionarial. El santcugatenc destaca que el consell està dividit i no mostra cap transparència.

Romà Escuer

Esperem la reacció del consell i si segueixen amb la mateixa dinàmica, reclamarem una junta extraordinària d'accionistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Escuer també ha parlat de la temporada esportiva que defineix com a 'mediocre'.