El Junior ensopega contra el Premià i continua en última posició de la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior perd contra el Premià (4-2) en la penúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana aquest diumenge a les dotze del migdia. El partit ha estat bastant igualat en joc encara que la falta d'encert dels blau-i-negres i les decisions arbitrals no han ajudat a les opcions dels visitants.

El primer gol dels premianencs ha estat envoltat de polèmica. El col·legiat no ha assenyalat un clar fora de joc que ha fet començar el partit amb mal peu al Junior. Durant tota la primera part, els blau-i-negres han intentat empatar amb diverses ocasions però no han arribat a materialitzar. Ja en la segona part, el Premià ha fet dues dianes des de fora de l'àrea i s'ha situat tres gols per sobre. Aquest fet ha descol·locat el Junior cosa que han aprofitat els locals per marcar el quart gol. Quan semblava que la tònica del matx havia de mantenir-se fins al final, els blau-i-negres han reaccionat i han marcat dos gols en 15 minuts, l'últim d'ells de penal. El tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que les accions arbitrals no han estat del tot encertades.

Francesc Puig

Ha estat un partit molt net, sense la tensió de quan et jugues punts. Els arbitres han actuat malament pels dos equips.




En l'última jornada de lliga, el Junior rep el Peralada, equip que lluita per a mantenir la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.