José Luis Duque serà l'entrenador del SantCu una temporada més


  • Comparteix:

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, ha confirmat a Cugat.cat que seguirà una temporada més a l'entitat vermell-i-negra. A les portes de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana, Duque ha signat la seva continuïtat un any més en el que serà la quarta temporada al capdavant de l'equip santcugatenc.

Dues setmanes abans de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana, el Sant Cugat Esport ha anunciat a Cugat.cat que José Luis Duque continuarà sent l'entrenador del primer equip vermell-i-negre la temporada vinent. Duque complirà la seva quarta temporada en un club on diu sentir-se molt estimat. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, valora la seva renovació.

José Luis Duque

Estic molt a gust al Sant Cugat. Ara acabo la meva tercera temporada i tant Santasusagna com la directiva estan contents amb mi, i jo amb ells.


Duque arribava al club fa quatre anys on es feia càrrec d'un equip en el tram de final de temporada amb el descens a Primera Territorial gairebé consumat. La segona temporada de Duque va acabar amb la permànencia agònica en un darrer partit d'infart davant del Junior. La campanya anterior aconseguien el subcampionat de lliga i aquesta jugaran la promoció d'ascens a Primera Catalana. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, explica el perquè de la renovació del tècnic.

Llorenç Santassusagna

El Duque és una persona de club, una persona honesta, una persona treballadora, fa equip i s'estima el Sant Cugat. No es pot demanar més.




El tècnic vermell-i-negre estrenarà renovació aquest diumenge al camp de l'Òdena en l'últim partit de la lliga. Serà l'última prova dels santcugatencs de cara a la promoció d'ascens a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.