El SantCu femení inicia el seu camí a la Copa Catalunya amb el Barça a l'horitzó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport inicia la seva participació a la Copa Catalunya Femenina aquest diumenge a les cinc de la tarda davant la Unió Esportiva Porqueres, que aquest any ha ascendit de Primera Divisió a Preferent. Les santcugatenques però, no es marquen un objectiu dins la competició ja que s'ho prenen com un premi. Tot i això, en cas de superar aquesta ronda i els vuitens de final les de Tono Cadevall es trobarien amb el Futbol Club Barcelona, un dels favorits per fer-se amb el títol.

Arriba un dels moments especials per al SantCu femení, la Copa Catalunya, competició en què les santcugatenques hi participaran per primera vegada. Tot i que la competició va començar fa una setmana, les santcugatenques van quedar exemptes de jugar la primera ronda per sorteig. Ara, aquest cap de setmana s'enfrontaran a la Unió Esportiva Porqueres, que va golejar (5-0) el Bellavista en la primera fase. Una eliminatòria per cert, en què es van enfrontar dos equips que han aconseguit l'ascens a Preferent, categoria on militen les vermell-i-negres. Si el SantCu supera aquesta eliminatòria la pròxima setmana s'enfrontaria contra el guanyador de l'Unificació Prat i el Suburense, que, igual que les santcugatenques, van quedar exemptes de jugar la primera ronda. Pel que fa a l'Unificació, va empatar (1-1) amb el Lloret, però al jugar com a visitant, van passar a la següent fase. Però sens dubte, la cirereta de la temporada per al SantCu, seria arribar a quarts de final, on es veuria amb el Barça, equip de Superlliga i un dels favorits per fer-se amb el títol.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, creu que s'ho han de prendre com un premi encara que veu l'equip preparat per competir.

Tono Cadevall

És un premi que juguem per primera vegada. L'equip està motivat, serà més difícil o més assequible. Partit a partit, la Copa és un cara o creu.





El Sant Cugat Esport buscarà classificar-se per als vuitens de final aquest cap de setmana al camp de la Unió Esportiva Porqueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.