El Sant Cugat Esport visita el cuer pensant en el play-off d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport visita l'Òdena aquest dissabte a les cinc de la tarda a la darrera jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs visiten un equip que és cuer, i ja està descendit a Tercera Catalana, pensant en l'eliminatòria que els pot portar a aconseguir l'ascens a Primera Catalana.

Després de retrobar-se amb la victòria la passada jornada a casa contra el Marianao Poblet, els santcugatencs esperen repetir el triomf aquest dissabte al camp de l'Òdena i acabar així la lliga regular amb bones sensacions de cara el play-off d'ascens.

Contra el Marianao Poblet el tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, va donar minuts a jugadors menys habituals com Isidre que va respondre amb dos gols i una gran mobilitat en el front d'atac vermell-i-negre. En aquesta jornada, l'entrenador santcugatenc vol fer dues alineacions. Una seguint la mateixa tònica que en el matx anterior, i l'altra pensant en la fase d'ascens.

Jose Luis Duque

Faré dues alineacions i jugaran mitja part cadascuna. Intentarem treballar aspectes per a la següent setmana.





El matx es juga aquest dissabte a les cinc de la tarda al Municipal la Sort d'Òdena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.