El santcugatenc Josep Señé jugarà cedit a l'Oviedo una temporada


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de Señé amb els mitjans de comunicació asturians / Font: Asturiasmundial.com

Imatge de la presentació de Señé amb els mitjans de comunicació asturians / Font: Asturiasmundial.com

El futbolista santcugatenc Josep Señé ha firmat un acord de cessió per un any amb l'Oviedo de Segona Divisió B. Señé arriba al club asturià després de dos anys al Reial Madrid C on no ha tingut massa protagonisme i amb qui encara té contracte fins al 2016.

L'històric camp Carlos Tartiere d'Oviedo veurà jugar un santcugatenc durant la temporada 2012/13. L'equip asturià s'ha fet amb els serveis de Josep Señé per una temporada després de que el jugador hagi jugat al Reial Madrid C les últimes dues. Després de no haver comptat massa en els plans de l'entrenador blanc, José Manuel Díaz, el migcampista ofensiu santcugatenc ha decidit canviar d'aires per poder fer el salt definitiu en el futbol professional. Señé jugarà el seus primers minuts com a jugador de l'Oviedo aquest dimarts a dos quarts de set de la tarda contra l'Urraca de Tercera Divisió.

L'Oviedo, que jugarà la temporada vinent al grup 1 de Segona Divisió B, es va quedar a les portes de la promoció d'ascens classificacnt-se 6è el curs 2011/2012. En aquest grup s'hi trobarà els seus excompanys al segon filial del Reial Madrid amb qui s'enfrontarà el dia 11 de novembre a Oviedo i el 31 de març a Valdebebas. El club asturià és una de les entitas més antigues del futbol espanyol amb 86 anys de història i fins a 33 temporades a Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.