Àngel Ruiz (Olímpyc): 'Marcar-se l'ascens com a objectiu és passar-se de frenada'


  • Comparteix:

El president de l'Olímpyc als estudis de Cugat.cat

El president de l'Olímpyc als estudis de Cugat.cat

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat que, en la primera temporada de Xaloc Rion com a tècnic del primer equip florestà, marcar-se l'ascens com a objectiu és molt agosarat. A nivell social, Ruiz ha assegurat que no apujaran les quotes dels socis ni dels jugadors i buscaran altres fórmules per aconseguir ingressos.

El primer equip de l'Olímpyc Floresta tindrà una nova cara a la banqueta per a la temporada vinent; Xaloc Rion. L'excapità agafarà les regnes de l'equip en què ha estat, segons el president de l'entitat, Àngel Ruiz, una successió 'dins del tarannà de l'Olímpyc'. El president veu a Rion com un home de la casa que coneix l'estructura del club i el seu funcionament intern.

Àngel Ruiz

Entrà dins del tarannà de l'Olímpyc. El canvi més natural del món és que una persona que ha estat al primer equip i que hagi coordinat la base, porti el primer equip.


Fent balanç de la temporada del primer equip, Ruiz creu que 'el curs no ha estat brillant', però que hi ha molts factors que han influenciat la bona línia de l'equip. Per tots aquests factors passats, no vol marcar-se l'ascens de categoria en la temporada 2012/13 ja que creu que proposar-s'ho significaria 'passar-se de frenada'.

Àngel Ruiz

En una categoria com la Nacional on només puja un equip, marcar-te com a objectiu pujar és passar-se de frenada. Has de fer una temporada fantàstica per acabar primer.


Per tenir el primer equip a la part més alta de la Tercera Nacional Catalana, Rion confiarà en jugadors del futbol base florestà, uns homes que coneix a la perfecció després d'entrenar el juvenil i conèixer el planter del club a la perfecció. Ruiz reafirma la conducta del nou entrenador dient on s'han de buscar els reforços de la temporada vinent.

Àngel Ruiz

El segon equip ha fet una temporada molt bona aquest any. Hi ha jugadors que prometen bastant. No em posaré a la pell de l'entrenador, però no cal anar gaire lluny per trobar reforços, estan pujant des d'abaix.


A nivell de ciutat, el president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, assegura que el futbol sala santcugatenc està passant per un bon moment, però augura un futur més pròsper ja que hi ha un gran nombre de nens amb ganes de jugar-hi. Ruiz remarca que aquest fet és gràcies al bon nivell dels dos clubs de la ciutat entre els quals, assegura, 'hi ha una relació correcte'. El president florestà creu que 'seria un error per part dels dos no empènyer cap al mateix sentit', en relació a la millora del futbol sala a Sant Cugat. En l'apartat econòmic, Ruiz declara que l'augment de les despeses no afectarà ni a socis ni jugadors.

Àngel Ruiz

La base és l'esperit de l'Olímpyc i una de les decisions és congelar les quotes dels jugadors per mirar de facilitar el màxim possible que continuïn amb nosaltres.


Ruiz ha acabat demanant a la temporada 2012/13 que no apareguin les lesions i malalties que els han afectat enguany i que tothom que participi del futbol sala de l'Olímpyc ho faci amb il·lusió i gaudint-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.